Hírek
10 legjobb indok, hogy miért eddz!

Mindenki más-más miatt végez testformáló gyakorlatokat. Mindenkinek saját érvei vannak arra, hogy miért van, vagy nincs szüksége rendszeres testmozgásra.

Most itt van a 10 legjobb indok, hogy miért eddz

Vesd össze a saját indokaiddal és döntsd el, hogy elkezded az edzést vagy nem.

  1. A legtöbb ember azért edz, hogy jobban nézzen ki. Nem csak felöltözve, hanem félmeztelenül, vagy meztelenül is.
  2. Sokan csak azért edzenek, hogy jobban érezzék magukat. Az edzés ugyanis csökkenti a stresszt, a feszültséget, a depresszióra való hajlamot. Mindazonáltal sokkal frissebbnek és üdébbnek érzi magát az ember edzés után.
  3. A szellemi frissességért. Sokak azért edzenek, hogy szellemileg is fittebbek legyenek, mint a többiek. Így a munka során sokkal több pénzt tudnak keresni, mint a többiek, sokkal éberebbek és szemfülesebbek tudnak maradni.
  4. A rendszeres mozgás egyértelműen csökkenti a szívbetegségek és a stroke kialakulásának a kockázatát. Csökkenti a koleszterinszintet. Serkenti a kardiovaszkuláris rendszert és a vérkeringést.
  5. Mivel a testedzés során zsírt égetünk el, és súlyt vesztünk – mivel ezek a fő okozói a magas vérnyomásnak – a vérnyomásunk is jelentős mértékben csökkeni fog.
  6. Sokan azért edzenek, hogy megakadályozzák a II-es típusú cukorbetegség kialakulását.
  7. A mozgás segít a csontképződésben, és megakadályozza az Osteoporsis (csontritkulás) kialakulását.
  8. Mivel csökkenti a test zsírtartalmát, az elhízás mértékét is csökkenti. Emellett elengedhetetlen kelléke az egészséges életmódnak.
  9. Segít javítani a testtartásunkon, a rugalmasságunkon és csökkenti a hátfájdalmainkat.
  10. Azoknak az embereknek, akik rendszeresen végeznek gyakorlatokat, sokkal nagyobb az önbecsülésük.

hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy, elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, hírünkről és akciónkról, illetve, hogy sok érdekes tartalmat olvashass az életmóddal kapcsolatban!
Hírlevél feliratkozás

Victory Magazin

További bejegyzések

Bejegyzések betöltése