Órarend

Órarend

Órarend

ahol minden adott egy jó edzéshez!

Victory Fitness Káposztásmegyer

Várunk Káposztásmegyeren, a Jégcsarnokban található edzőtermünkben! Élvezzétek a 1200 négyzetméteres teret, melyet körbe ölel az üvegportál, így tágas és világos, és ráadásul gyönyörű kilátást nyújt a fedett hokipályára is.

ahol minden adott egy jó edzéshez!

Csoportos óráink

Az órán főleg a tartóizmok megerősítése, a has- és törzskontroll kialakítása, a törzsizomfűző fejlesztése, valamint nyújtása és mobilizálása a cél. Ajánlom mindazoknak, akik a napjainkban oly gyakori derék- és hátproblémákkal küzdenek, főleg az ülőmunkának köszönhetően. Az órán kiemelt szerepet kap a koordináció fejlesztésen belül az egyensúlyfejlesztés, melynek révén a testtudat, a törzsstabilitás is fejlődik, támogatva a mindennapi tevékenységeinket is.
Egyik leghatásosabb és leglátványosabb csoportos edzésforma, ahol nagy súlyokat mozgatunk meg.
Haladóbb edzésforma magas intenzitással, minden izomcsoportot átmozgat változatos és összetett gyakorlatokkal. Egy edzés ahol az élmény és az eredmény kéz a kézben járnak! Kemény, ám teljesíthető erő- állóképesség fejlesztő edzések egy fantasztikus csapattal!
Gerinctréning a fitneszórák egy speciális műfaja, melyet kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, az óra elsősorban preventív tehát megelőző jellegű. A bemelegítés során minden főbb ízületünket és izmunkat alaposan bemozgatjuk, és átmozgatjuk. Fokozatosan felépített, szimmetrikus terhelésű, mobilizáló, stabilizáló, erősítő és nyújtó gyakorlatokból álló kellemes zenére végzett edzésprogram, mely során változatos eszköz típusokat használunk az óra színesítésére (gerincbot, fitball, softball, gumiszalag, 1 kg-os kis kézisúlyzó) Könnyen Követhető óratípus, mely során nemcsak a gerincoszlopunk, de egész testünk egészségének megőrzése a cél. Az óra végét alapos dinamikus majd statikus nyújtással zárjuk. Gerinctréning rendszeres látogatásával szép szálkás izomzatot, szebb testtartás, helyes mozgásminta megtartását / visszaállítását, jobb közérzetet, formásabb alakot érhetünk el. Mindenkinek szeretettel ajánljuk, de kifejezetten azoknak, akik ülő-; álló-;vagy hosszantartó aszimmetrikus terheléssel járó munkát végeznek.

Komplex mozgásforma, amely a megalkotójáról Joseph Pilatesről kapta a nevét. Gondosan felépített erősítő és nyújtó gyakorlat sorozatokból álló “flow” mozgásforma, speciális légzéstechnikával párosítva. Az edzés célja a törzs mélyen fekvő izmainak erősítése, a csigolyaoszlop rugalmasságának megőrzése, a megrövidült izmaink nyújtása, ízületek mozgásterjedelmének megőrzése, növelése. A Pilates gyakorlatok nemcsak szépek, de hatékonyak is. Változatos eszközöket használunk (fitball, softball, gumiszalag) így tehetjük adott esetben, igény szerint könnyebbé vagy épp nehezebbé a gyakorlatokat. A Pilates órák rendszeres látogatása szép karcsú izomzatot, rugalmas testet, helyes testtartást, testtudat fejlődést eredményez. Önálló vagy más sportok kiegészítőjeként is ajánlott mozgásprogram.

Pilates 6 alapelve: központosítás, koncentráció, kontroll, precizitás, légzés, áramlás.”

A box-aerobik csoportos órán kick-box alap ütéseket és rugásokat sajátíthatsz el, egy zenés koreográfiába beleépítve. A bemelegítés után felépítjük a folyamatot, az óra második felében pedig crossfit jellegű feladatokkal találkozhatsz! Az óra végén egy relaxációval egybekötött nyújtás segít ellazulni. Várok mindenkit nagyon sok szeretettel!
A Spinracing egy teljes testet átmozgató, zenés, csoportos teremkerékpár edzés, amely alkalmas az állóképesség, illetve az erő-állóképesség fejlesztésére. Spinracing edzés módszerben a mozgás a zene ütemére történik, ezért a zenének fontos szerep jut, alapvetően meghatározza a gyakorlatok jellegét. Változatos technikájú óra, mely karhajlításokat, statikus mozgáselemeket és kiállásokat tartalmaz, a terepviszonyok szimulálására pedig a sík, lejtő és hegymenet váltogatja egymást. Mivel tekerés közben kizárod a külvilágot, összpontosítod a gondolataidat, figyelsz a pulzusra, a légzésedre, a testtartásra (testtudat), így az óra végére teljesen felfrissülsz. A Spinracing szuper levezetése egy stresszes napnak.
A Get fit – felfüggesztéses tréning egy stabil heveder segítségével történik, ahol a gyakorlatokat különböző kiinduló pozíciókból végezzük. Az edzés lényege, hogy a saját testsúlyunk megtartásával és alkalmazásával végezzük a különböző feladatokat, amelyek által fejlesztjük az erőt, az állóképességet, valamint az egyensúlyérzék fejlesztésére is lehetőség van. Az óratípus mindenkinek ajánlott, hiszen a 40 másodperc terhelést 20 másodperc pihenő követ, tehát minden gyakorlat után van ideje megpihenni a szervezetnek, valamint mindenkinek lehetősége van a saját ritmusában dolgozni.Kiemelt figyelmet kapnak az edzés alatt a törzsizmok, de nyugodt szívvel mondhatjuk, tetőtől talpig átmozgattuk a testünket egy get fit edzéssel.
A reggeli zsírégető edzések során fokozatosan felébresztjük az agyat, a testet – az izmokat. Az aerobikhoz hasonlítható bemelegítés után könnyed kardio sor következő, ahol elkezdjük emelni a pulzusunkat, melegíteni az izmainkat. Amikor már alaposan bemelegítettük minden porcikánkat, különböző eszközökkel a teljes testet dolgoztatjuk. Megtalálhatóak az edzés során mobilizáló, erősítő gyakorlatok is és a cél, hogy egy jóleső terheléssel kezdjük a napot. Az erősítések között előfordulhatnak intenzívebb kardio sorok, amikor még jobban növeljük a pulzust, még több kitartásra van szükség, növeljük a kalóriaégetést. Az óra hangulatához nagyrészt hozzájárul a vidám, ritmusos zene válogatás, ami segít az ütem megtalálásában, fokozza a hangulatot, elvarázsolja az elmét.
Az alakformáló órán az alapos bemelegítés után leginkább a különböző izomcsoportok erősítésére fektetjük a hangsúlyt. Nagyobb súlyokkal, több ismétléssel igyekszünk fejleszteni az izmokat, szem előtt tartva az egészséges kereteket. Minden órán több különböző eszközt alkalmazunk, amivel megadjuk az izmoknak a fokozatosság elvét, egyre nehezednek mind az eszközök, mind a gyakorlatok és ezen az órán a teljes erősítés után következik egy pár perces, alacsonyabb intenzitású kardio rész, ahol lehetőséget adunk az izmok „lazításának”.