Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Vörös Flóra

Kislány korom óta fontos szerepet tölt be az életemben a sport. Általános iskolásként szakkörökön keresztül eljutottam számos versenyre, később a futást építettem be a mindennapjaimba, 2015. óta pedig a csoportos órák, aerobik órák szerelmese lettem. 2020-ban meghoztam egy döntést, miszerint komolyabban szeretném venni a hobbimat, szeretnék szakemberré válni, gazdagítani a tudásomat és ekkor már meg is fogalmazódott bennem elsődleges célom: minél több embert szeretnék ösztönözni a mozgásra, egészséges táplálkozásra, aktív kikapcsolódásra / időtöltésre, segítséget szeretnék nyújtani az egészségesebb életmódban.

2020. szeptemberében elkezdtem egy OKJ-s tanfolyamot a Fitness Companynál a csoportos Fitness instruktor képzésen, ahol biztossá vált számomra, ez az, amivel szeretnék foglalkozni. Edzői munkásságom során a célom, hogy a hozzám látogató vendégeket kizökkentsem a hétköznapi rohanásból, stresszből és ha csak heti pár órában, de felszabadultságot, örömöt, magabiztosságot adhassak nekik, amivel az életük többi aspektusában is előrébb tudom vinni őket. 
Óráim alatt az egész testet átmozgató programot kínálok, amellyel az izmokat tónusba hozzuk, a testet karbantartjuk, formáljuk, szépítjük és a testtudatot fejlesztjük. Az órák alatt néha kisebb koreográfiákat alkalmazunk, amivel a mentális felfrissülés is garantált. Az óra bárkinek ajánlható, akinek a célja, a mentális, fizikális kikapcsolódás.

Tovább olvasom

Elérhetőségek

Telefonszám:
tel:06704503485

Tanulmányok

Sportmúlt - eredmények

Victory Fitness Hűvösvölgy

További edzőink

TRX, Kettlebell, Stretching
Senior tréning, Baba-mama torna